Koti ja keittiö 6-7/2011 MARI HARJULA | KUVA ULLAMAIJA HÄNNINEN
4–6 leipää
1 paistovalmis ciabattaleipä
1 tlk tonnikalaa öljyssä
3–4 keitettyä munaa
1 tlk säilöttyjä artisokansydämiä
1 pieni punainen paprika
muutama salaatinlehti
basilikanlehtiä
oliiviöljyä
punaviinietikkaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
cocktailtikkuja
1. Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Valuta tonnikala. Kuori ja viipaloi munat. Valuta ja halkaise artisokansydämet. Leikkaa paprika renkaiksi, poista siemenet ja kanta. Huuhtele salaatinlehdet.
3. Halkaise leipä. Levitä väliin täytteet. Pirskota päälle oliiviöljyä ja viinietikkaa sekä rouhi mustapippuria. Kiinnitä leipä 4–6 cocktailtikulla ja leikkaa noin 5 sentin paloiksi. Tarjoile heti.
Valmistusaika: noin 30 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2