Sanna Kekäläinen kuvat Reetta Pasanen
Täytetyt suippopaprikat
20 min + 25 min . helppo . noin 12,50 e
4 annosta
4–6 suippopaprikaa
1 dl kuskusia
2 rkl + 1 rkl oliiviöljyä
2 tl tahnamaista harissaa
2 valkosipulinkynttä
2 dl pieneksi revittyä lehtikaalia
1 dl keitettyjä linssejä
1 dl hienonnettuja oliiveja
150 g murusteltua vuohenjuustoa
2 dl raastettua parmesaania
1. Halkaise paprikat pitkittäin. Poista kanta ja siemenet. Laita leivinpaperilla päällystetylle pellille. Valuta pinnalle öljyä. Paista 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
2. Keitä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kypsään kuskusiin 2 rkl öljyä ja harissa.
3. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Kuullota ne pannulla 1 rkl öljyssä kypsiksi. Lisää pieneksi revityt lehtikaalit ja linssit. Paista sekoitellen, kunnes lehtikaali pehmenee. Yhdistä seokseen keitetty kuskus, vuohenjuusto ja oliivit.
4. Lusikoi seos paprikoille. Ripottele päälle juustoraaste. Jatka paistamista uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes paprikat ovat pehmeitä. Tarjoa kurkkudipin kanssa. Ohje täällä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2