neljälle hengelle;
6 suurta keltasipulia
vettä
Täyte:
sipuleiden sisukset
1/2 keltainen paprika
3 rkl tomaattipyreetä
2 rkl silputtua tuoretta
persiljaa
2 rkl vihreää tai punaista
pestokastiketta
2 rkl mantelirouhetta
mustapippuria
1/2 tl sokeria
1. Kuori sipulit ja keitä ne lähes
kypsiksi. Koverra sitten
sisukset varovasti pois ja
silppua hienoksi.
2. Huuhtele paprika ja poista
siitä sekä valkoiset osat että
siemenet. Hienonna paprika.
3. Sekoita yhteen sipuli- ja
paprikasilppu, tomaattipyree,persilja, pestokastike ja mantelirouhe.
Viimeistele maku ripauksella
pippuria ja sokeria.
4. Täytä sipulit kasvisseoksella
ja nosta ne voideltuun
uunivuokaan.
5. Kypsennä sipuleita 200-
asteisessa uunissa noin 30
minuuttia.
Vinkki! Jos täytettä jää yli,
voit lisätä sen esimerkiksi
munakkaaseeen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2