Artikkeli

Täytetyt keltasipulit

nel­jäl­le hen­gel­le;

6 suur­ta kel­ta­si­pu­lia

vet­tä

Täy­te:

si­pu­lei­den si­suk­set

1/2 kel­tai­nen pap­ri­ka

3 rkl to­maat­ti­py­ree­tä

2 rkl sil­put­tua tuo­ret­ta

per­sil­jaa

2 rkl vih­re­ää tai pu­nais­ta

pes­to­kas­ti­ket­ta

2 rkl man­te­li­rou­het­ta

mus­ta­pip­pu­ria

1/2 tl so­ke­ria

1. Kuo­ri si­pu­lit ja kei­tä ne lä­hes

kyp­sik­si. Ko­ver­ra sit­ten

si­suk­set va­ro­vas­ti pois ja

silp­pua hie­nok­si.

2. Huuh­te­le pap­ri­ka ja pois­ta

sii­tä sekä val­koi­set osat et­tä

sie­me­net. Hie­non­na pap­ri­ka.

3. Se­koi­ta yh­teen si­pu­li- ja

pap­ri­ka­silp­pu, to­maat­ti­py­ree,per­sil­ja, pes­to­kas­ti­ke ja man­te­li­rou­he.

Vii­meis­te­le maku ri­pauk­sel­la

pip­pu­ria ja so­ke­ria.

4. Täy­tä si­pu­lit kas­vis­se­ok­sel­la

ja nos­ta ne voi­del­tuun

uu­ni­vuo­kaan.

5. Kyp­sen­nä si­pu­lei­ta 200-

as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 30

mi­nuut­tia.

Vink­ki! Jos täy­tet­tä jää yli,

voit li­sä­tä sen esi­mer­kik­si

mu­nak­kaa­see­en