Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN

KUVA REET­TA PA­SA­NEN

Täydellisen risoton salaisuus

Täydellinen risotto on rakenteeltaan mehevän kostea. Harva ruoka on yhtä monipuolinen. Risotto valmistuu helposti, kunhan vain jaksaa lisätä lientä vähän kerrallaan.

- Va­lit­se ri­sot­toon laa­du­kas rii­si­la­ji. Käy­tä car­na­o­li-, vi­a­lo­ne- tai ar­bo­rio-la­jik­kei­ta.

- Pais­ta rii­siä en­sin het­ki öl­jys­sä, kun­nes rii­si muut­tuu hie­man lä­pi­kuul­ta­vak­si ja li­sää vas­ta sit­ten vii­ni. Täl­löin rii­si kes­tää pa­rem­min keit­tä­mi­sen ja imee it­seen­sä enem­män hy­vää ma­kua.

- Läm­mi­tä liha- tai kas­vis­lie­mi ja pidä kat­ti­la kuu­ma­na ri­sot­to­pan­nun vie­res­sä.

- Ri­sot­to kan­nat­taa val­mis­taa kes­ki­läm­möl­lä, jol­loin lie­mi ei haih­du lii­an no­pe­as­ti pan­nul­ta ja rii­si imee so­pi­vas­ti nes­tet­tä it­seen­sä.

- Kim­pa­le voi­ta vii­meis­te­lee ri­so­ton täy­del­li­sen pyö­re­än ma­kui­sek­si. Käy­tä laa­duk­kai­ta raa­ka-ai­nei­ta, ku­ten ai­toa voi­ta ja kun­non par­me­saa­nia tar­peek­si.

Lue Myös

Sipulihilloke

Pääsiäisenä syödään lammasta

Dukkahilla maustettu vegesalaatti

Sipulihilloke

Pääsiäisenä syödään lammasta

Dukkahilla maustettu vegesalaatti

Rahka raikastaa pääsiäisherkut

Broileripata ruusunmarjojen ja bulgurin kera

Mainiot munaherkut

Hedel­mä­tai­teilija Oona Frilander kertoo työstään, katso video!

Juhlavia herkkuja kananmunasta

Tiesitkö tätä kananmunasta?

Hedel­mä­tai­teilija Oona Frilander kertoo työstään, katso video!

Juhlavia herkkuja kananmunasta

Tiesitkö tätä kananmunasta?

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2