Koti ja Keittiö 11/07
(12–14 kpl)
5–6 keskikokoista, kiinteää perunaa
1 keskikokoinen herkkutatti
1 keskikokoinen makea sipuli
200 g hapankaalia
1 iso muna
1/2–1 tl suolaa
Tarjoiluun:
makeaa puolukkahilloa ja kevytranskankermaa
1. Raasta perunat karkeaksi raasteeksi ja pane raaste siivilään valumaan.
2. Puhdista ja pilko herkkutatti. Kuullota sienisilppu pannulla rasvassa kuoritun ja silputun sipulin kanssa.
3. Purista hapankaali siivilässä kuivaksi.
4. Yhdistä kulhoon kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi.
5. Paista taikinasta miedolla lämmöllä rasvassa rapeita, röstien tapaisia, pieniä kakkuja.
6. Tarjoa kakut puolukkahillon, ranskankerman ja salaatin kera sellaisinaan tai pääruoan lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2