SANNA KEKÄLÄINEN KUVAT SANNA PEURAKOSKIKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
4–5 omenaa
75 g voita
1 ½ dl sokeria
(1 tl jauhettua kanelia)
200 g valmista voitaikinaa
1. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat lohkoiksi.
2. Sulata voi valurautapannussa ja lisää sokeri ja halutessasi kaneli. Sekoita tasaiseksi. Lisää pannulle omenalohkot tiiviisti.
3. Kauli sulatettu voitaikina hieman pannua isommaksi levyksi. Painele taikina tiiviisti pannulle omenoiden päälle.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes taikina on kullankeltainen ja kypsä.
5. Kumoa tarjoilulautaselle. Tarjoa piiras vaniljajäätelön kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ