(noin 3 dl)
noin 140 g mustia, kivettömiä kalamataoliiveja
7-8 anjovisfileetä
2 rkl pieniä kapriksia
2 valkosipulinkynttä
6-10 tuoretta basilikanlehteä
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 dl oliiviöljyä
1. Laita oliivit, anjovikset, kaprikset ja valkosipulinkynnet sekä basilikan lehdet kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella. Lisää mustapippuri ja lopuksi öljy pienissä erissä samalla sekoittaen.
2. Kun levite on tasaista, purkita se. Säilytä viileässä. Voit valmistaa levitteen myös monitoimikoneessa. Tahna sopii tarjottavaksi sellaisenaan esimerkiksi tuoreen tai paahdetun vaalean leivän kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ