KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
noin 20 Pimiento de Padrón-chiliä
Uppopaistamiseen:
noin ½ l rypsiöljyä
Lisäksi:
sormisuolaa
1. Huuhtele chilit ja kuivaa huolella talouspaperin päällä.
2. Kuumenna öljy. Uppopaista chilejä vähän kerrallaan, kunnes ne muuttuvat läikikkään ruskeiksi.
3. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. Ripottele pinnalle sormisuolaa ja nauti heti.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.