Koti ja Keittiö 01/07
400–500 g tagliatellepastaa
Kastike:
400 g maustamattomia
broilerinfileesuikaleita
1 sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
1 rkl voita tai öljyä
4 dl ruokakermaa
300 g gorgonzolaa tai muuta
sinihomejuustoa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun:
noin 70 g saksanpähkinöitä rouhittuina
1 ruukku rucolaa
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita hetki rasvassa kattilassa. Lisää broilerisuikaleet ja anna niiden ruskistua kauttaaltaan.
2. Lisää kerma ja homejuusto nokareina. Anna kiehahtaa ja sekoita, kunnes juusto on sulanut ja kastike paksuhkoa. Hauduta 5–10 minuuttia.
3. Mausta kastike mustapippurilla ja lisää tarvittaessa hieman suolaa.
4. Keitä pasta, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Annostele lautasille ja ripottele päälle saksanpähkinöitä ja rucolanlehtiä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2