Koti ja Keittiö 12/07
(8 kpl savoiardikeksejä)
2 dl vahvaa kahvia
1/2 dl brandya tai tummaa rommia
2 munaa
1/2 dl sokeria
250 g mascarponejuustoa
100 g tummaa suklaata rouhittuna
100 g taateleita
Päälle:
kaakaojauhetta
50 g tummaa suklaata rouhittuna
1. Paloittele keksit kolmeen osaan. Sekoita kahvi ja alkoholi. Kasta keksit kahviseoksessa ja lado jälkiruoka-astioiden pohjalle.
2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita mascarpone keltuaisvaahtoon. Kääntele joukkoon valkuaisvaahto.
3. Paloittele taatelit. Ripottele taatelit ja rouhittu suklaa keksien päälle.
4. Jaa mascarponeseos astioihin päällimmäiseksi. Anna maustua jääkaapissa 1–2 tuntia ennen tarjoilua.
5. Koristele kaakaojauheella ja suklaarouheella.
Vinkki! Voit korvata savoiardikeksit digestive- tai kaurakekseillä tai kanelikorpuilla. Voit käyttää myös sokerikakkupohjaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2