Artikkeli

Sydämellinen palapaisti

Kuutioi lihat ja paahda kuumalla pannulla...

4 re­vit­tyä ruis­lei­pää

250 g si­an­la­paa

200 g nau­dan­pais­tia

1 sy­dän

1 pork­ka­na

1 si­pu­li

suo­laa

vet­tä

laa­ke­rin­leh­tiä

ko­ko­nai­sia maus­te­pip­pu­rei­ta

1. Kuu­ti­oi li­hat ja paah­da kuu­mal­la pan­nul­la.

2. Kuu­ti­oi juu­rek­set ja lado pie­niin an­nos­vuo­kiin li­ha­kuu­ti­oi­den kans­sa. Ri­po­ta pääl­le suo­la ja maus­teet. Kaa­da vet­tä pääl­le sen ver­ran et­tä li­hat peit­ty­vät.

3. Ase­ta kul­le­kin kul­hol­le ruis­lei­pä­le­vy kan­nek­si. Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa rei­lut 45 mi­nuut­tia, aluk­si fo­li­ol­la tai kos­tu­te­tul­la lei­vin­pa­pe­ril­la suo­jat­tu­na.

4. Tar­joa uu­ni­pe­ru­noi­den ja/tai juu­res­hau­dik­kai­den kans­sa. Uu­ni­pe­ru­nat kyp­sy­vät pel­lil­lä kul­ho­jen lo­mas­sa, kun muis­tat va­ra­ta pe­ru­noil­le 45 mi­nuut­tia kyp­sy­mi­sai­kaa.

Koti ja keit­tiö 5/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ