4 revittyä ruisleipää
250 g sianlapaa
200 g naudanpaistia
1 sydän
1 porkkana
1 sipuli
suolaa
vettä
laakerinlehtiä
kokonaisia maustepippureita
1. Kuutioi lihat ja paahda kuumalla pannulla.
2. Kuutioi juurekset ja lado pieniin annosvuokiin lihakuutioiden kanssa. Ripota päälle suola ja mausteet. Kaada vettä päälle sen verran että lihat peittyvät.
3. Aseta kullekin kulholle ruisleipälevy kanneksi. Paista 200-asteisessa uunissa reilut 45 minuuttia, aluksi foliolla tai kostutetulla leivinpaperilla suojattuna.
4. Tarjoa uuniperunoiden ja/tai juureshaudikkaiden kanssa. Uuniperunat kypsyvät pellillä kulhojen lomassa, kun muistat varata perunoille 45 minuuttia kypsymisaikaa.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ