Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT FA­BI­AN BJÖRK KOTI JA KEIT­TIÖ 3/2016 

Super bowl tattarista

Kuumistakin kuumin puurotrendi on gluteeniton tattaripuuro, jonka pinta peitellään mahtavilla herkuilla: marjoilla, pähkinöillä ja kookos­hiu­ta­leilla.

4 an­nos­ta

1 l ke­vyt­mai­toa tai vet­tä

2 ½ dl tat­ta­ri­jau­ho­ja

½ tl suo­laa

Tar­joi­luun:

mar­jo­ja, päh­ki­nöi­tä, koo­kos­hiu­ta­lei­ta

1. Kie­hau­ta vesi tai mai­to. Li­sää tat­ta­ri­jau­hot vä­hi­tel­len, koko ajan vat­ka­ten. Li­sää suo­la. An­na hau­tua vä­lil­lä se­koi­tel­len noin 20 mi­nuut­tia.

2. Lu­si­koi puu­ro kul­hoi­hin. Tar­joa mar­jo­jen ja päh­ki­nöi­den kans­sa.