SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT FABIAN BJÖRKKoti ja keittiö 12/2015
noin 40 kpl
2 dl kuohukermaa
¾ dl fariinisokeria
100 g rouhittua maitosuklaata
200 g rouhittua tummaa suklaata
50 g huoneenlämpöistä voita
Päälle:
rouhittuja suolapähkinöitä
1. Mittaa kerma kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa, vähennä lämpöä ja anna porista miedohkolla lämmöllä muutama minuutti.
2. Ota kattila pois liedeltä. Lisää sokeri, suklaa ja voi. Sekoita. Kaada massa leivinpaperilla päällystettyyn pieneen vuokaan. Peitä kelmulla ja nosta viileään muutamaksi tunniksi.
3. Ota massasta kahdella pikkulusikalla tai käsin pieniä palleroita. Käsin pyörittäminen onnistuu parhaiten, jos käytät ohuita kumihanskoja. Pyöräytä pallot pähkinärouheessa ja laita takaisin viileään noin tunniksi. Säilytä palloja jääkaapissa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2