Koti ja keittiö 12/2010 Katri Schröder
noin 25 kpl
1 pussi (200 g) kuivattuja,
pehmeitä viikunoita
1 pkt (150 g) mantelimassaa
50 g rouhittua appelsiini-krokanttisuklaata, esim. Marabou
3 rkl kaakaojauhetta
1 rkl konjakkia
Pinnalle:
kaakaojauhetta
1. Aja viikunat ja mantelimassa tehosekoittimella tasaiseksi massaksi.
2. Rouhi suklaa hienoksi. Lisää suklaarouhe, kaakaojauhe ja konjakki viikuna-mantelimassaan. Pyöräytä ainekset sekaisin.
3. Lisää pieniksi rouhittu suklaa, kaakao ja konjakki ja pyöräytä ainekset sekaisin.
4. Pyörittele noin ruokalusikallinen seosta käsien välissä palloiksi.
5. Kierittele pallot kaakaojauheessa. Säilytä kylmässä.
Valmistusaika: noin 20 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2