Artikkeli

Suklaa-hassel­päh­ki­nä­pik­ku­leivät

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna. Rouhi suklaa ja hasselpähkinät...

noin 30 kpl

125 g voi­ta

1 1/2 dl so­ke­ria

1 muna

noin 3 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

100 g has­sel­päh­ki­nöi­tä

noin 75 g tum­maa suk­laa­ta

1. Vaah­do­ta voi ja so­ke­ri. Li­sää muna. Rou­hi suk­laa ja has­sel­päh­ki­nät. Se­koi­ta veh­nä­jau­hot, lei­vin­jau­he, päh­ki­nä­rou­he ja rou­hit­tu suk­laa ja li­sää muna-so­ke­ri­vaah­toon. Se­koi­ta tai­ki­na ta­sai­sek­si.

2. Ota tai­ki­nas­ta ruo­ka­lu­si­kan ko­koi­sia pa­lo­ja, pyö­rit­te­le ne pal­loik­si ja pai­ne­le lei­vin­pa­pe­rin pääl­le pel­lil­le.

3. Pais­ta 180 as­tees­sa kul­lan­kel­tai­sik­si, 10-15 mi­nuut­tia. Jääh­dy­tä ja tar­joi­le.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ