500 g naudan sisäpaistia
1 iso sipuli
2 rkl voita margariinia
2 dl vettä
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk (2 1/2 dl) ruokacremeä
1–2 rkl tomaattipyreetä
1–2 tl sinappia
nippu silputtua persiljaa
1. Leikkaa liha kuutioiksi. Hienonna sipuli. Ruskista ne kevyesti voissa.
2. Kaada lihakuutiot ja sipulisilppu kattilaan, lisää vesi ja mausteet. Anna hautua noin 30 minuuttia.
3. Suurusta liemi kermaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Mausta kastike tomaattisoseella, sinapilla ja silputulla persiljalla.
4. Tarjoa suolakurkkukuutioiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Koti ja keittiö 9/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2