Photography: Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen
Mansikka-basilikaspritzer
10 min • helppo • noin 14 e
4 lasillista
200 g mansikoita
4 oksaa tuoretta minttua
1 rkl juoksevaa hunajaa tai sokeria
6 dl kuivaa kuohuviiniä tai kivennäisvettä
1. Mittaa mansikat, mintunlehdet ja hunaja tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi.
2. Täytä lasit jäillä. Lisää joukkoon mansikkasose. Kaada päälle varovasti kuohuviini ja sekoita. Tarjoa heti.
Photography: Reetta Pasanen
Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.
Reetta Pasanen
Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!
Fabian Björk
FABIAN BJORK
Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!
Fabian Björk
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2