Koti ja Keittiö 01/07
400–500 g spagettia
Kastike:
200 g savustettua pekonia tai pekonia
1–2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
4 munaa
3 dl kermaa
1 1/2 dl raastettua parmesaanijuustoa
tai pecorinojuustoa
suolaa
mustapippuria myllystä
1. Suikaloi tai kuutioi pekoni. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia ja pekonia öljyssä, kunnes ne ovat rapeita.
2. Sekoita munat, kerma ja juustoraaste. Lisää pekonit.
3. Keitä pasta ja valuta ja laita takaisin kattilaan. Lisää kermaseos ja sekoita hyvin. Laita kattila takaisin liedelle ja kypsennä hyvin miedolla lämmöllä 1/2–1 minuuttia, kunnes seos hieman saostuu. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2