MARI HARJULA KUVA ARTO VUOHELAINEN
1 dl merisuolahiutaleita tai hienoa merisuolaa
Lisäksi:
2–3 sitruunaa tai puoli ruukkua tuoretta timjamia tai 1–2 tl kuivattua chilirouhetta
SITRUUNASUOLA:
Raasta sitruunat. Levitä raaste leivinpaperin päälle pellille ja kuivata uunissa 100 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita kuivattu sitruunaraaste suolan sekaan.
TIMJAMISUOLA:
Levitä timjaminoksat pellille leivinpaperin päälle. Kuivata uunissa 100 asteessa 20–30 minuuttia. Murenna timjamit ja sekoita suolan joukkoon.
CHILISUOLA:
Sekoita chilirouhe suolan joukkoon.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ