Koti ja Keittiö 9/07
1 pellillinen
5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 1/2 dl soijajauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
1/2 dl kauraleseitä
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
7 dl vehnäjauhoja
Päälle:
1/2 dl öljyä
1/2 dl siemensekoitusta
(pinjan-, kurpitsan-, auringonkukan- ja meloninsiemeniä)
1. Kuumenna vesi kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon kuivahiiva, soijajauhot, leseet ja mausteet.
2. Alusta taikinaan vähin erin jauhot. Taikina saa jäädä pehmeäksi. Anna kohota hetken aikaa.
3. Painele taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ohueksi ”peltileiväksi”. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
4. Voitele öljyllä ja ripottele päälle siemensekoitusta.
5. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ