Koti ja keittiö 01/05
3 dl soijapapuja
1 rkl öljyä
200 g porsaanfileesuikaleita
1/2 dl teriyakikastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1/4 dl viipaloitua tuoretta inkivääriä
4 vihersipulia
2 porkkanaa
100 g tuoreita siitakkeita
(suolaa)
1. Liota soijapapuja yön yli runsaassa vedessä jääkaapissa. Keitä soijapavut kypsiksi, noin kaksi tuntia.
2. Kuumenna öljy wokkipannussa. Ruskista siinä lihasuikaleet nopeasti. Lisää teriyakikastike, riisiviinietikka, inkivääri ja vinottain leikatut vihersipulit. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi tikuiksi. Lisää ne wokkiin.
3. Poista siitakkeista kovat kannat ja viipaloi lakit. Kääntele sieniä pannussa muutama minuutti.
4. Lisää lopuksi kypsät soijapavut. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ