Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6-7/2013

Sitruuna-yrttisuola

Makua mausteilla.

3 sit­ruu­naa

1 dl me­ri­suo­la­hiu­ta­lei­ta

kui­vat­tua tim­ja­mia tai muu­ta yrt­tiä

1. Raas­ta sit­ruu­nat. Le­vi­tä raas­te

lei­vin­pa­pe­rin pääl­le pel­lil­le ja kui­va­ta

uu­nis­sa 100 as­tees­sa noin 20

mi­nuut­tia.

2. Se­koi­ta kui­vat­tu sit­ruu­na­raas­te

suo­lan se­kaan. Maus­ta ha­lu­tes­sa­si

vie­lä kui­va­tul­la tim­ja­mil­la tai

muil­la yr­teil­lä.

Vink­ki! Jos ha­lu­at hie­nom­paa

suo­la­se­koi­tus­ta, hie­ro seos mort­te­lis­sa

se­kai­sin.