Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 11/2012

Sitruuna-valko­si­pu­lib­roi­lerit

Varaa sitruunaisten broileripalojen oheen syömistä varten cocktail-tikkuja tai pikkuhaarukoita.

4 an­nos­ta

3 broi­le­rin rin­ta­fi­lee­tä

Ma­ri­na­di:

2–3 rkl olii­vi­öl­jyä

1 sa­lot­ti­si­pu­li

4 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

¾ tl pap­ri­ka­jau­het­ta

yh­den sit­ruu­nan mehu

3 rkl per­sil­jaa sil­put­tu­na

suo­laa ja rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

Tar­joi­luun:

cock­tail­tik­ku­ja

sit­ruu­nan­loh­ko­ja

1. Leik­kaa fi­leet sui­ka­leik­si.

2. Hie­non­na sa­lot­ti­si­pu­li ja val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Kuu­men­na öl­jy pas­tin­pan­nus­sa. Li­sää si­pu­lit ja pap­ri­ka­jau­he. Kään­te­le het­ki ja li­sää ka­nan­pa­lat. Pais­ta kuu­mal­la pan­nul­la muu­ta­ma mi­nuut­ti sa­mal­la kään­nel­len, kun­nes liha on kyp­sää.

3. Pu­ris­ta jouk­koon sit­ruu­nan mehu ja li­sää hie­non­net­tu per­sil­ja. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la.

4. Tar­joa sit­ruu­na­loh­ko­jen kera.