MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
4 annosta
3 broilerin rintafileetä
Marinadi:
2–3 rkl oliiviöljyä
1 salottisipuli
4 valkosipulinkynttä
¾ tl paprikajauhetta
yhden sitruunan mehu
3 rkl persiljaa silputtuna
suolaa ja rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun:
cocktailtikkuja
sitruunanlohkoja
1. Leikkaa fileet suikaleiksi.
2. Hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pastinpannussa. Lisää sipulit ja paprikajauhe. Kääntele hetki ja lisää kananpalat. Paista kuumalla pannulla muutama minuutti samalla käännellen, kunnes liha on kypsää.
3. Purista joukkoon sitruunan mehu ja lisää hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Tarjoa sitruunalohkojen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2