Koti ja Keittiö 06-07/07
6–8 jyväbroilerin rintafileetä
Kuorrutus:
2 munaa
4 sitruunaa
1 1/2 dl korppujauhoa
1 ruukku ruohosipulia
2 tl suolaa
1/2 tl jauhettua mustapippuria
Paistamiseen:
öljyä ja voita
1. Poista broilereista nahka ja kuivaa pinta talouspaperilla. Pilko fileet 3–4 osaan.
2. Riko munien rakenne kulhossa.
3. Raasta pestyistä sitruunoista kuoret ja sekoita raaste korppujauhojen, silputun ruohosipulin, suolan ja mustapippurin kanssa kulhoon.
4. Kasta fileet ensin munaseokseen, anna valua hetken ajan ja pyörittele sitten korppujauhoissa.
5. Paista palat molemmin puolin miedolla lämmöllä öljyn ja voin seoksessa kypsiksi, eli noin 10–15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2