Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 06-07/07

Sitruu­na­pa­ne­roidut broilerifileet

Poista broilereista nahka ja kuivaa pinta talouspaperilla. Pilko fileet 3–4 osaan...

6–8 jy­väb­roi­le­rin rin­ta­fi­lee­tä

Kuor­ru­tus:

2 mu­naa

4 sit­ruu­naa

1 1/2 dl korp­pu­jau­hoa

1 ruuk­ku ruo­ho­si­pu­lia

2 tl suo­laa

1/2 tl jau­het­tua mus­ta­pip­pu­ria

Pais­ta­mi­seen:

öl­jyä ja voi­ta

1. Pois­ta broi­le­reis­ta nah­ka ja kui­vaa pin­ta ta­lous­pa­pe­ril­la. Pil­ko fi­leet 3–4 osaan.

2. Riko mu­nien ra­ken­ne kul­hos­sa.

3. Raas­ta pes­tyis­tä sit­ruu­nois­ta kuo­ret ja se­koi­ta raas­te korp­pu­jau­ho­jen, sil­pu­tun ruo­ho­si­pu­lin, suo­lan ja mus­ta­pip­pu­rin kans­sa kul­hoon.

4. Kas­ta fi­leet en­sin mu­na­se­ok­seen, an­na va­lua het­ken ajan ja pyö­rit­te­le sit­ten korp­pu­jau­hois­sa.

5. Pais­ta pa­lat mo­lem­min puo­lin mie­dol­la läm­möl­lä öl­jyn ja voin se­ok­ses­sa kyp­sik­si, eli noin 10–15 mi­nuut­tia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ