Koti ja keittiö 11/2009
400 g maustamatonta broilerinfileetä
1 rasia (200g ) tuoreita herkkusieniä
8 dl kanalientä
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 sitruunaruohoa
4 - 6 limen lehteä
2 - 3 tl sokeria
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
100 g sokeriherneen palkoja tai vihreitä papuja
1 prk (410 / 220 g)
pikkumaisseja
3 rkl kalakastiketta
yhden limen mehu
Lisäksi:
tuoretta korianteria hienonnettuna
1. Kuutioi broilerinfileet. Puhdista ja viipaloi herkkusienet.
2. Mittaa kanaliemi, inkivääri, sitruunaruohot, limen lehdet ja sokeri kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
3. Lisää kookosmaito, kanapalat, herkkusienet ja sokeriherneen palot tai vihreät pavut. Valuta maissit ja leikkaa kahtia. Lisää maissit keittoon. Keitä vielä noin 5 - 10 minuuttia, kunnes kana ja kasvikset ovat kypsiä.
4. Lisää keittoon kalakastike ja limen mehu. Lisää nestettä tarvittaessa. Kuumenna keitto vielä höyryävän kuumaksi. Poista sitruunaruohot ja limen lehdet. Lisää lopuksi tuoretta korianterisilppua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2