Koti ja keittiö 6-7/2010 KUVA ARTO VUOHELAINEN
400 g broilerin rintafileitä
200 g vihreitä papuja
1 prk mustia oliiveja
1 ruukku jää- tai friseesalaattia
1 ruukku lollo rossoa
1 ruukku tammenlehtisalaattia
muutama kevätsipulin varsi
1–2 sitruunaa
oliiviöljyä
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1. Paahda broilerinfileet grillissä tai parilapannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna jäähtyä ja leikkaa reiluiksi suikaleiksi.
2. Kiehauta vihreät pavut, valuta ja jäähdytä.
3. Valuta oliivit. Revi salaatit sopiviksi suupaloiksi. Leikkaa kevätsipulit. Pese ja lohko sitruunat.
4. Levitä salaatin ainekset vadille ja sekoita varovasti. Asettele päälle sitruunalohkot. Pirskota päälle oliiviöljyä, ripottele sormisuolaa ja rouhi pippuria.
Valmistusaika: noin 30 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2