1 kuorittu sitruuna
1 broileri
1 valkosipulinkynsi
pala tuoretta inkivääriä
1 tl paprikaa
2 dl maustamatonta jogurttia
reilu hyppysellinen sahramia
1-2 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl kardemummaa
2 rkl chilirouhetta
1. Pane kuorittu sitruuna broilerin sisään. Tee broilerin nahkaan pieniä viiltoja ja pistele niihin valkosipuli- ja inkivääriviipaleita. Aseta broileri liotettuun savipataan ja ripottele pinnalle paprikajauhetta.
2. Mausta jogurtti sahramilla, suolalla ja öljyllä. Kaada se broilerin päälle. Ripottele pinnalle vielä kardemummaa ja chilirouhetta.
3. Pane broileripata kylmään uuniin ja kuumenna uuni 200 asteeseen. Kypsennä ruokaa 1 1/2 – 2 tuntia. Tarjoile riisin ja vihannesten kera.
Koti ja keittiö 9/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ