Artikkeli

Siskon­mak­ka­ra­vuoka

Valuta hapankaali. Levitä kaali voideltuun uunivuokaan ja aseta makkarat päälle...

5 dl ha­pan­kaa­lia

800 g sis­kon­mak­ka­roi­ta

Ker­ma­kas­ti­ke:

3 rkl öl­jyä

6 rkl veh­nä­jau­ho­ja

6 dl li­ha­lien­tä

4 dl ruo­ka­ker­maa

1 tl si­nap­pia

val­ko­pip­pu­ria

ros­ma­rii­nia

suo­laa

1. Va­lu­ta ha­pan­kaa­li. Le­vi­tä kaa­li voi­del­tuun uu­ni­vuo­kaan ja ase­ta mak­ka­rat pääl­le.

2. Tee val­ko­kas­ti­ke ja va­lu­ta vuo­kaan mak­ka­roi­den pääl­le. Kyp­sen­nä 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa, kun­nes mak­ka­rat ovat kyp­siä. Mak­ka­rat saa­vat paah­tua kun­nol­la ra­peik­si, noin puo­li tun­tia.

 

Koti ja keit­tiö 10/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ