Artikkeli

Koti ja keit­tiö 10/2009

Sisilialaiset munakoisot

Viipaloi munakoisot. Ripottele päälle suolaa ja anna maustua huoneenlämmössä 30 minuuttia...

Oh­je nel­jäl­le

2 mu­na­koi­soa

me­ri­suo­laa

1/2 dl vas­ta­pu­ris­tet­tua sit­ruu­na­me­hua

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1 ruuk­ku mint­tua

Pais­ta­mi­seen ja vii­meis­te­lyyn:

olii­vi­öl­jyä

1. Vii­pa­loi mu­na­koi­sot. Ri­pot­te­le pääl­le suo­laa ja an­na maus­tua huo­neen­läm­mös­sä 30 mi­nuut­tia.

2. Huuh­do mu­na­koi­sot ja ta­put­te­le kui­vak­si ta­lous­pa­pe­ril­la.

3. Pais­ta mu­na­koi­sot pan­nul­la öl­jys­sä muu­ta­mas­sa eräs­sä. Nos­ta tar­joi­lu­va­dil­le.

4. Pirs­kot­te­le pääl­le sit­ruu­na­me­hua. Rou­hi pin­taan mus­ta­pip­pu­ria ja vii­meis­te­le min­tun­leh­dil­lä.

5. Ko­ris­te­le ha­lu­tes­sa­si pes­tyl­lä, raas­te­tul­la sit­ruu­nan­kuo­rel­la.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ