Koti ja Keittiö 06-07/07
500 g valmiita paneroituja pakastesipulirenkaita
1 l öljyä paistamiseen
Lisäksi:
300 g paseerattua tomaattia
1–2 kuivattua, savustettua chiliä
tai 1 punainen tuore chili
1 pieni salottisipuli
2 rkl limettimehua
maun mukaan suolaa ja mustapippuria
(2–3 rkl silputtua korianteria)
1. Valmista salsa. Upota kuivatut, puolitetut chilit puoleen desilitraan kiehuvaa vettä ja anna niiden pehmetä 20 minuuttia. Mikäli käytät tuoreita chilejä halkaise ne, poista sisukset ja silppua hedelmäliha.
2. Kun kuivatut chilit ovat pehmenneet, kaada pois puolet liotusvedestä ja soseuta loppu vesi sauvasekoittimella chilien kanssa tahnaksi.
3. Pane kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja käytä seos tasaiseksi.
4. Maista ja mausta suolalla ja mustapippurilla ja nosta viileään odottamaan tarjoilua.
5. Uppopaista sulaneet sipulirenkaat kuumassa öljyssä molemmin puolin pussin ohjeen mukaan ja nosta hetkeksi valumaan talouspaperille uunipellille.
6. Aseta tarjolle lämpiminä viileän tomaattisalsan kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ