(2 kpl)
2 1/2 dl vettä
25 g hiivaa
ripaus suolaa
nippu ruohosipulia
nippu persiljaa
2 rkl siirappia
6–7 dl vehnäjauhoja
50 g margariinia
Täyte:
50 g margariinia
3 uutta sipulia
1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, silputut yrtit ja siirappi. Alusta joukkoon jauhot ja lopuksi pehmeä margariini.
2. Peitä taikina liinalla ja kohota kaksinkertaiseksi.
3. Valmista täyte sekoittamalla pehmeään margariiniin hienoksi hakatut kevätsipulit.
4. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli palat levyiksi ja levitä niille täyte.
5. Kääri levyt rullalle ja nosta ne leivinpaperille saumapuoli alaspäin. Kohota uudelleen.
6. Kypsennä 250 asteessa noin 15 minuuttia.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2