Kuva BETINA HASTOFT
6 hengelle
2 kiinteää omenaa, esim. Punakanelia
2 sellerinvartta
1 fenkoli
1 rkl raastettua piparjuurta
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl hunajaa
2 rkl omenaviinietikkaa
4 rkl hyvää oliiviöljyä
1 rkl sitruunatimjamia (tavallinenkin käy)
suolaa ja pippuria
200 g sinihomejuustoa
1. Leikkaa omenat ja selleri pieniksi paloiksi. Raasta fenkoli pieniksi suikaleiksi ja sekoita joukkoon raastettu piparjuuri.
2. Sekoita keskenään sitruunanmehu, hunaja ja omenaviinietikka. Lisää kastikkeeseen oliiviöljy ja hienonnettu sitruunatimjami. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kaada kastike salaattiin ja sekoita hyvin. Paloittele sinihomejuustosta kunnon kolmioita salaatin ympärille ja tarjoile hyvän leivän kanssa.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2