Kuva BETINA HASTOFT
6 hengelle
2 kiinteää omenaa, esim. Punakanelia
2 sellerinvartta
1 fenkoli
1 rkl raastettua piparjuurta
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl hunajaa
2 rkl omenaviinietikkaa
4 rkl hyvää oliiviöljyä
1 rkl sitruunatimjamia (tavallinenkin käy)
suolaa ja pippuria
200 g sinihomejuustoa
1. Leikkaa omenat ja selleri pieniksi paloiksi. Raasta fenkoli pieniksi suikaleiksi ja sekoita joukkoon raastettu piparjuuri.
2. Sekoita keskenään sitruunanmehu, hunaja ja omenaviinietikka. Lisää kastikkeeseen oliiviöljy ja hienonnettu sitruunatimjami. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kaada kastike salaattiin ja sekoita hyvin. Paloittele sinihomejuustosta kunnon kolmioita salaatin ympärille ja tarjoile hyvän leivän kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ