MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
1 ½ kg luutonta ja nahatonta possunkylkeä
Täyte:
2–3 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl dijoninsinappia
2–3 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
Lisäksi:
elintarvikenarua
1. Levitä porsaankylki rasvapuoli alaspäin työpöydälle. Ohenna tarvittaessa silavakerrosta. Ripottele fileen päälle suolaa ja pippuria. Levitä sinappi ja ripottele rosmariini. Kääri rullaksi ja sido narulla.
2. Paista uunissa ensin 225 asteessa 20 minuuttia. Laske lämpö 150 asteeseen ja jatka paistamista noin kolme tuntia. Käännä rullaa tunnin välein. Jäähdytä folioon käärittynä.
3. Poista naru ja leikkaa viipaleiksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2