Koti ja keittiö 8/2010 KUVAT ULLAMAIJA HÄNNINEN
Ohje neljälle hengelle
400 g sillifileetä
1 rkl dijoninsinappia
3 rkl makeaa maalaissinappia
1 rkl sokeria
1/2 rkl valkoviinietikkaa
1/2 dl rypsiöljyä
1 dl paksua, turkkilaista jogurttia
3–4 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
rouhittua valkopippuria
(suolaa)
1. Valuta silli ja leikkaa parin sentin paloiksi.
2. Sekoita sinappi, sokeri ja viinietikka. Lisää öljy tipoittain samalla sekoittaen.
3. Lisää jogurtti ja tilli. Mausta valkopippurilla. Kääntele joukkoon sillit ja lisää tarvittaessa suolaa. Anna maustua jääkaapissa.
Valmistusaika: noin 20 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2