Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 03/07

Sinappinen kurkkudippi

Sekoita keskenään relissi ja ranskankerma. Pane seos viileään puoleksi tunniksi ja valmista sillä aikaa nugetit pakkauksen ohjeen mukaan...

1 dl val­mis­ta si­nap­pis­ta kurk­ku­sa­laat­tia

1 prk (150 g) rans­kan­ker­maa

Li­säk­si:

esi­mer­kik­si pa­ne­roi­tu­ja broi­le­ri- tai soi­ja­nu­get­te­ja

1. Se­koi­ta kes­ke­nään re­lis­si ja rans­kan­ker­ma.

2. Pane seos vii­le­ään puo­lek­si tun­nik­si ja val­mis­ta sil­lä ai­kaa nu­ge­tit pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan.

3. Tar­joa vii­leä dip­pi­kas­ti­ke nu­get­tien kans­sa.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje