Koti ja keittiö 12/2009
noin 6 annosta
1 plo (0,75 l) valkoviiniä
Glögisiirappi:
2 dl vaaleaa siirappia
12 vihreää kardemumman
siementä
2 tähtianista
1 kanelitanko
3–4 neilikkaa
Lisäksi:
1 sitruuna
1. Mittaa glögisiirapin ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele muutama minuutti. Jäähdytä ja anna maustua.
2. Laita noin ruokalusikallinen siirappia laseihin. Lohko sitruuna. Lämmitä valkoviini ja kaada laseihin. Viimeistele juomat sitruunalohkolla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2