8 viipaletta setsuuria
piparjuurituorejuustoa
1 pieni tuoresuolattu
siikafilee
1 punasipuli
tilliä ja rouhittua valkopippuria
1. Ota sydänmuotilla leipäpalat. Kantit voit kuivattaa korppujauhoksi.
2. Leikkaa kalasta ohuita viipaleita ja pilko kala sipulin kanssa.
3. Mausta kala tillillä ja pippurirouheella.
4. Voitele leivät piparjuurilevitteellä ja peitä siikaseoksella.
Koti ja keittiö 10/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2