Artikkeli

Siiderikurkut

Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Pyöritä viipaleet suolassa ja anna niiden maustua 15 minuuttia...

1 kurk­ku

1 tl suo­laa

Kas­ti­ke:

1/2 dl kui­vaa sii­de­riä

2 rkl val­ko­vii­nie­tik­kaa

2 rkl so­ke­ria

1 rkl si­na­pin­sie­me­niä

2 tl pi­par­juu­ri­tah­naa

1 til­lin ok­sa sil­put­tu­na

1. Leik­kaa kurk­ku ohuik­si vii­pa­leik­si. Pyö­ri­tä vii­pa­leet suo­las­sa ja an­na nii­den maus­tua 15 mi­nuut­tia.

2. Huuh­te­le vii­pa­leet ja kui­vaa ne ta­lous­pa­pe­ril­la.

3. Se­koi­ta kas­tik­keen ai­nek­set kes­ke­nään ja kaa­da kurk­ku­vii­pa­lei­den pääl­le. An­na te­key­tyä vä­hin­tään 15 mi­nuut­tia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ