200 g kantarelleja tai muita sieniä
2 salottisipulia
2 tl öljyä
100 g palvikinkkua
1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1/2 prk (75 g) ranskankermaa
1 rkl vettä
nippu tuoreita yrttejä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1. Puhdista ja paloittele sienet. Silppua sipulit. Paista ne öljyssä pehmeiksi. Anna nesteen haihtua ja jäähdytä.
2. Yhdistä sieni-sipuliseokseen paloiteltu palvikinkku, tuorejuusto, ranskankerma, vesi, silputut yrtit ja mausteet.
3. Tarjoa tahna uuniperunoiden tai keitettyjen perunoiden kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2