32 kpl
3 dl piimää
1 tl kuivahiivaa
3/4 dl kaurahiutaleita
2 rkl kauraleseitä
1 tl suolaa
1 rkl siirappia
noin 6 dl hiivaleipäjauhoja
50 g voita tai margariinia
Pinnalle:
100 g emmentaljuustoa raasteena
reilu 1 dl kurpitsansiemeniä
1. Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi (42 astetta). Liuota hiiva piimään. Lisää kaurahiutaleet ja -leseet sekä mausteet. Alusta joukkoon jauhot, sekä lopuksi sulatettu rasva.
2. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapalat ohuiksi, uunipellin kokoisiksi levyiksi ja nosta leivinpaperille pellille. Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin puoli tuntia.
3. Ripottele taikinalevyjen pinnalle juustoraastetta ja kurpitsansiemeniä. Kauli ainekset vielä tiukasti taikinaan kiinni.
4. Jaa kumpikin levy taikinapyörällä 16 osaan, pistele haarukalla ja paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä ja naksuttele paloiksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2