Artikkeli

Sekasienipihvit

Pilko sienet ja sipuli ja basilika. Sido seos korppujauhoilla ja munalla. Anna taikinan seistä hetki...

1 l se­ka­sie­niä (esim. haa­pa- ja kar­va­rous­ku­ja, ha­pe­roi­ta)

2 si­pu­lia

1 dl korp­pu­jau­ho­ja

2 mu­naa

tuo­ret­ta ba­si­li­kaa

suo­laa

pais­ta­mi­seen tilk­ka öl­jyä

1. Pil­ko sie­net ja si­pu­li ja ba­si­li­ka. Sido seos korp­pu­jau­hoil­la ja mu­nal­la. An­na tai­ki­nan seis­tä het­ki.

2. Maus­ta seos ja pais­ta pih­veik­si joko pan­nul­la tai uu­nis­sa (225 as­tet­ta). Tar­joa esi­mer­kik­si vuo­hen­juus­ton kans­sa.

Vih­je: Läm­min sie­ni­lei­pä: Ase­ta lei­väl­le pih­vi ja vuo­hen­juus­toa tai kuoh­ke­aa ker­ma­juus­toa ja kuor­ru­ta lei­pä kuu­mas­sa uu­nis­sa.

Koti ja keit­tiö 9/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ