1 l sekasieniä (esim. haapa- ja karvarouskuja, haperoita)
2 sipulia
1 dl korppujauhoja
2 munaa
tuoretta basilikaa
suolaa
paistamiseen tilkka öljyä
1. Pilko sienet ja sipuli ja basilika. Sido seos korppujauhoilla ja munalla. Anna taikinan seistä hetki.
2. Mausta seos ja paista pihveiksi joko pannulla tai uunissa (225 astetta). Tarjoa esimerkiksi vuohenjuuston kanssa.
Vihje: Lämmin sienileipä: Aseta leivälle pihvi ja vuohenjuustoa tai kuohkeaa kermajuustoa ja kuorruta leipä kuumassa uunissa.
Koti ja keittiö 9/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ