Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 1-2/08

Savusillikiusaus ja tilli-kapriskastike

Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja silppua sipuli...

(Oh­je nel­jäl­le hen­gel­le)

1 kg kiin­tei­tä pe­ru­noi­ta

2 pien­tä si­pu­lia

1 prk sa­vu­sil­liä (Ab­ba)

4 kei­tet­tyä mu­naa

4 dl kuo­hu­ker­maa

1 dl sa­vu­sil­li­lien­tä

1 rkl veh­nä­jau­ho­ja

Kap­ris­kas­ti­ke:

1/2 dl di­jo­nin­si­nap­pia

1/2 dl öl­jyä

3/4 dl vet­tä

1 prk pie­niä kap­rik­sia

1 kurk­ku pie­nek­si pil­kot­tu­na

1 1/2 dl sil­put­tua til­liä

suo­laa ja ri­paus val­ko­pip­pu­ria

1. Kuo­ri ja vii­pa­loi pe­ru­nat. Kuo­ri ja silp­pua si­pu­li.

2. Sui­ka­loi sil­li. Vii­pa­loi kei­te­tyt mu­nat.

3. Li­sää ker­maan 1 dl sil­li­lien­tä ja veh­nä­jau­hot.

4. Ko­koa kaik­ki kiu­sauk­sen ai­nek­set ker­rok­sit­tain voi­del­tuun uu­ni­vuo­kaan ja kaa­da ker­ma­lie­mi pääl­le.

5. Kyp­sen­nä 200 as­tees­sa noin tun­ti, tai kun­nes kiu­saus on kyp­sää.

6. Yh­dis­tä kas­tik­keen ai­neet kes­ke­nään ja se­koi­ta ta­sai­sek­si.

7. Tar­joa sil­li­kiu­saus kas­tik­keen kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ