4 viipaletta tummaa leipää
2 rkl voimariinia
4 savusilakkaa tai
savuahventa
Perunasalaatti:
5 keitettyä uutta perunaa
2 rkl kapriksia
1 prk (120 g) smetanaa
2 rkl sitruunamehua
nippu ruohosipulia
1. Paahda ja voitele leivät.
2. Valmista perunasalaatti. Viipaloi keitetyt perunat, lisää kaprikset, smetana, sitruunamehu ja silputtu ruohosipuli. Sekoita varovasti.
3. Jaa perunasalaatti leiville. Tarjoa savusilakoiden ja punasipulihillokkeen kanssa.
Koti ja keittiö 5/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2