Artikkeli

Savusilakka-peruna­sa­laat­ti­leivät

Paahda ja voitele leivät. Valmista perunasalaatti...

4 vii­pa­let­ta tum­maa lei­pää

2 rkl voi­ma­rii­nia

4 sa­vu­si­lak­kaa tai

sa­vu­ah­ven­ta

Pe­ru­na­sa­laat­ti:

5 kei­tet­tyä uut­ta pe­ru­naa

2 rkl kap­rik­sia

1 prk (120 g) sme­ta­naa

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

nip­pu ruo­ho­si­pu­lia

1. Paah­da ja voi­te­le lei­vät.

2. Val­mis­ta pe­ru­na­sa­laat­ti. Vii­pa­loi kei­te­tyt pe­ru­nat, li­sää kap­rik­set, sme­ta­na, sit­ruu­na­me­hu ja sil­put­tu ruo­ho­si­pu­li. Se­koi­ta va­ro­vas­ti.

3. Jaa pe­ru­na­sa­laat­ti lei­vil­le. Tar­joa sa­vu­si­la­koi­den ja pu­na­si­pu­li­hil­lok­keen kans­sa.

Koti ja keit­tiö 5/2004

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ