Artikkeli

Toi­mit­ta­ja Mari Har­ju­la

Kuva Fa­bi­an Björk

Savusilakat

Savusilakat maistuvat aina.

1 kg ko­ko­nai­sia si­la­koi­ta

Li­säk­si:

esim. lep­pä­pu­rua

kar­ke­aa meri- tai sor­mi­suo­laa

1. Huuh­te­le si­la­kat.

2. Voi­te­le sa­vus­tus­ri­ti­lät öl­jyl­lä. Aset­te­le si­la­kat ri­ti­läl­le vie­rek­käin.

3. Sa­vus­ta si­la­koi­ta noin puo­li tun­tia.

4. Maus­ta suo­lal­la ja kää­ri voi­pa­pe­riin sekä vie­lä sa­no­ma­leh­teen maus­tu­maan.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 15 mi­nuut­tia + sa­vus­tu­sai­ka 30 mi­nuut­tia

Vai­keu­sas­te: help­po

Hin­ta: noin 3 eu­roa