8 viipaletta vehnäpaahtoleipää
Voiteluun:
rasvaa
Täyte:
1/2 purjo
2 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
200 g kylmäsavuporoa
1 prk (150 g) smetanaa
1 prk (200 g) ruohosipulituorejuustoa
3 kananmunaa
ripaus suolaa
ripaus roseepippuria
nippu silputtua persiljaa
1. Leikkaa leipien kuoret pois ja paloittele leivät.
2. Voitele neljä pientä tai kaksi isoa uunivuokaa. Vuoraa vuoat kauttaaltaan leivillä.
3. Halkaise, huuhtele ja silppua purjo. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota ne kevyesti voissa. Jäähdytä.
4. Sekoita purjo ja hienonnettu savuporo. Jaa täyte vuokiin.
5. Yhdistä smetana ja tuorejuusto keskenään. Lisää joukkoon kevyesti vatkatut kananmunat ja mausteet. Kaada seos vuokiin.
6. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2