Koti ja Keittiö 09/06
puolikas pienistä valkokaalista
2 raita-, puna- tai keltajuurta
pienen purjon vaalea osa
puolikas yksikyntisestä valkosipulista
3 dl vettä
1 prk (400 ml) kookosmaitoa
2 rkl thaimaalaista kalakastiketta
50 g kylmäsavuporoa
1. Poista valkokaalista kantaosa ja paloittele kaali ohuiksi suikaleiksi.
2. Kuori ja leikkaa raitajuuret ohuiksi, tulitikkumaisiksi paloiksi.
3. Puolita ja huuhtele purjo ja pilko se ohuehkoiksi suikaleiksi.
4. Murskaa valkosipuli.
5. Kuullota kaikki pilkotut kasvikset öljyssä pannulla ja kumoa kasvikset kattilaan.
6. Lisää kattilaan kookosmaito, vesi, kalakastike ja silputtu kylmäsavuporo.
7. Anna keiton kiehua pari minuuttia ja tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2