Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli
Täydellinen sunnuntaipasta syntyy tuorepastahyllyn perunagnoccheista, paistetuista kantarelleista, rapeasta pekonista ja savujuuston makuisesta kermakastikkeesta.

Täydellinen sunnuntaipasta syntyy tuorepastahyllyn perunagnoccheista, paistetuista kantarelleista, rapeasta pekonista ja savujuuston makuisesta kermakastikkeesta.

Ruo­ka ja tyy­li Suvi Rüster ku­vat Mart­ti Jär­vi

16.9.2022

Savukerma-kanta­rel­lig­nocchit on täydellinen sunnuntaipasta

Kantarelli-pekonikastike maustetaan savujuus­to­ker­malla ja tarjoillaan tuorepastan kera. Kanta­rel­lig­nocchit saa pöytään 20 minuutissa.

Sa­vu­ker­ma-kan­ta­rel­lig­noc­c­hit

20 min . help­po . 12 e

4 an­nos­ta

5 dl kan­ta­rel­le­ja

1 pur­jo­si­pu­li

1 pkt (180 g) pe­ko­nia

2 ½ dl sa­vu­juus­tol­la maus­tet­tua ruo­ka­ker­maa

1 ok­sa ros­ma­rii­nia

ri­paus suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria

500 g pe­ru­nag­noc­c­he­ja

Li­säk­si:

1 dl par­me­saa­ni- tai pe­co­ri­no­raas­tet­ta

1. Puh­dis­ta kan­ta­rel­lit, leik­kaa pie­nik­si pa­loik­si. Hal­kai­se pur­jo, huuh­do huo­lel­li­ses­ti ja hie­non­na. Sui­ka­loi pe­ko­ni.

2. Pais­ta kan­ta­rel­le­ja kui­val­la pan­nul­la, kun­nes niis­tä ir­ron­nut nes­te on haih­tu­nut pan­nus­ta. Nos­ta lau­ta­sel­le. Pais­ta pe­ko­ni­sui­ka­lei­ta pan­nul­la, kun­nes ne ovat ra­pei­ta. Li­sää pur­jo­silp­pu ja kan­ta­rel­lit. Pais­ta se­koi­tel­len pari mi­nuut­tia. Li­sää ruo­ka­ker­ma ja ros­ma­rii­nis­ta rii­vi­tyt leh­det. Maus­ta ri­pauk­sel­la suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria. An­na kie­hua hil­jal­leen vii­ti­sen mi­nuut­tia.

3. Kei­tä gnoc­c­hit suo­lal­la maus­te­tus­sa ve­des­sä pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan. Va­lu­ta lä­vi­kös­sä ja se­koi­ta heti kas­tik­keen jouk­koon. Vii­meis­te­le par­me­saa­ni- tai pe­co­ri­no­raas­teel­la.

Täydellinen sunnuntaipasta syntyy tuorepastahyllyn perunagnoccheista, paistetuista kantarelleista, rapeasta pekonista ja savujuuston makuisesta kermakastikkeesta.

Täydellinen sunnuntaipasta syntyy tuorepastahyllyn perunagnoccheista, paistetuista kantarelleista, rapeasta pekonista ja savujuuston makuisesta kermakastikkeesta.

vink­ki!

Se­koi­ta kei­te­tyt gnoc­c­hit kan­ta­rel­li­kas­tik­keen jouk­koon heti, kun olet va­lut­ta­nut kei­tin­ve­den pois. Näin gnoc­c­hit py­sy­vät ir­to­nai­si­na.

Lue Myös

Raikas mansikkarahka Marianne-karkkirouheella

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Hanna Linnakko

Meksikolainen suklaamousse saa potkua chilistä

Raikas mansikkarahka Marianne-karkkirouheella

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Hanna Linnakko

Meksikolainen suklaamousse saa potkua chilistä

Hanna Linnakko

Pistaa­si­päh­ki­näinen suklaa­ga­nac­he­piiras valmistuu ilman uunia

Hanna Linnakko

Ihana suklaalasagne kätkee sisäänsä keksejä, mascarponea ja suklaata

Ruusukaalista syntyy mehevä salaatti

Mehevän toffee-kookoskakun salaisuus on sieni­kak­ku­poh­jassa

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Ricottagnocchit eli gnudit saavat sitruunaisen kermakastikkeen ja pinaattia höysteekseen

Mehevän toffee-kookoskakun salaisuus on sieni­kak­ku­poh­jassa

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Ricottagnocchit eli gnudit saavat sitruunaisen kermakastikkeen ja pinaattia höysteekseen

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2