Koti ja keittiö 6-7/2009Kuva: Arto Vuohelainen
(4 hengelle)
7 - 9 uutta perunaa
1 pieni keltasipuli
1 pieni paprika
2 - 3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 1/2 dl paloiteltua savukalaa, esim. siikaa
8 munaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1. Keitä, kuori ja paloittele perunat. Murskaa valkosipulinkynnet. Silppua sipuli. Pilko paprika. Kuullota kaikki ainekset öljyssä pannulla. Alenna lopuksi lämpötilaa.
2. Riko munat kulhoon. Lisää suolaa ja mustapippuria ja vatkaa munien rakenne rikki.
3. Lisää pannulle munaseos ja sekoita aika ajoin, kunnes seos alkaa hyytyä. Lisää päälle savukalapalat.
4. Kypsennä munakasta miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes pintakin on hyytynyt.
5. Käännä tortilla esim. isoa lautasta apuna käyttäen ympäri ja paista, kunnes pohja on kauniin ruskea.
6. Paloittele tortilla ennen tarjoilua. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2