Koti ja keittiö 6-7/2009
(4 hengelle)
200 g savusiikaa
1 dl risottoriisiä
1 pieni keltasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
1 tl karria
5 dl kanalientä
1 prk (400 g) kookosmaitoa
1 rkl silputtua persiljaa
maun mukaan suolaa ja pippuria myllystä
Paistamiseen: öljyä
1. Silppua sipuli ja valkosipuli. Raasta inkivääri. Kuullota sipulia, valkosipulia, inkiväärimurskaa ja karria öljyssä pannulla hetki.
2. Lisää risottoriisi ja kääntele seosta, kunnes riisi on läpikuultavaa.
3. Lisää kuuma kanaliemi ja keitä hiljalleen noin 15 - 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riisiin.
4. Lisää kookosmaito ja keitä hiljalleen noin 4 minuuttia.
5. Lisää paloiteltu savukala, kuumenna, koristele persiljasilpulla ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2