1 pkt tuorepastaa
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl kapriksia
1 punasipuli
nippu silputtua tilliä
nippu silputtua persiljaa
ripaus mustapippuria
300 g lämmin- tai kylmäsavulohta
muutama salaatinlehti
1. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja siivilöi.
2. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää sitruunamehu, kaprikset, sipulirenkaat ja hauduta pari minuuttia. Lisää joukkoon silputut yrtit ja mausta pippurilla.
3. Sekoita kastike ja pasta keskenään.
4. Asettele tarjoilulautasille maustettu pasta, salaatinlehdet ja hienonnettu lohi. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ