Artikkeli

Savukala-pastasalaatti

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja siivilöi...

1 pkt tuo­re­pas­taa

4 rkl olii­vi­öl­jyä

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

2 rkl kap­rik­sia

1 pu­na­si­pu­li

nip­pu sil­put­tua til­liä

nip­pu sil­put­tua per­sil­jaa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

300 g läm­min- tai kyl­mä­sa­vu­loh­ta

muu­ta­ma sa­laa­tin­leh­ti

1. Kei­tä pas­ta pa­ke­tin oh­jeen mu­kaan. Huuh­te­le kyl­mäl­lä ve­del­lä ja sii­vi­löi.

2. Kuu­men­na öl­jy pais­tin­pan­nus­sa. Li­sää sit­ruu­na­me­hu, kap­rik­set, si­pu­li­ren­kaat ja hau­du­ta pari mi­nuut­tia. Li­sää jouk­koon sil­pu­tut yr­tit ja maus­ta pip­pu­ril­la.

3. Se­koi­ta kas­ti­ke ja pas­ta kes­ke­nään.

4. Aset­te­le tar­joi­lu­lau­ta­sil­le maus­tet­tu pas­ta, sa­laa­tin­leh­det ja hie­non­net­tu lohi. Tar­joa heti.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ